Губернаторът на Курганска област благодари на областния управител за  доброто сътрудничество
Губернаторът на Курганска област благодари на областния управител за доброто сътрудничество / netinfo

Губернаторът на Курган Олег Богомолов изпрати благодарствено писмо на областния управител на Благоевград Владимир Димитров. В него той изразява своето дълбоко  уважение към Владимир Димитров.

С огромна топлота си спомням нашите срещи, пише в писмото си  Олег Богомолов.Той благодари на областния управител Владимир Димитров за проявения интерес за  възстановяване на традиционните славянски взаимоотношения между братските народи, поставената здрава основа за по-нататъшно задълбочаване на руско-българското партньорство, развитие на ползотворни връзки и двустранни контакти между българските и курганските делови кръгове, обществени и културни организации.

Губернаторът на Курганска област изразява своята увереност, че проявените от областния управител Владимир Димитров компетентност, висока работоспособност и професионализъм ще помогнат и за по-нататъшното укрепване на добрите взаимоотношения и сътрудничество в интерес на руския и българския народ.

В заключение Олег Богомолов пожелава на Владимир Димитров крепко здраве, непресъхваща бодрост  и  по-нататъшни успехи във всички негови дела и начинания.