Елезов: Не на страха, изберете младостта и професионализма
Елезов: Не на страха, изберете младостта и професионализма / Дарик Благоевград, Любима Калпачка

Кандидатът за кмет на Благоевград от Коалиция "ЕКИП" Владимир Елезов, подари на съгражданите си концерт на ансамбъл "Пирин" в спортната зала "Скаптопара".

Съекипниците на Елезов, явяващи се на предстоящия вот за местна власт с бюлетина 43, доказаха за пореден път, че са радетели за съхранение на фолклора, традициите и културата в Благоевградско.

"Ансамбъл "Пирин" е емблемата на Благоевград и доказателство, че градът ни има голям потенциал да стане културен център не само на Югозапада, но и на Балканите. Затова ние продължаваме да наблягаме на благоевградското, на благоевградската култура. Заложили сме в управленската програма част от общинските културни събития да бъдат представяни в кварталите на града и вече го осъществяваме в предизборната си кампания“, заяви Владимир Елезов минути преди началото на концерта.

Елезов призова жителите в квартал "Запад" в неделя да изберат младостта, професионализма, енергията и непоквареността.

"Имаме още няколко дни да убедим и тези, които все още не са убедени, че Благоевград заслужава промяна, заслужава бъдеще – по-хубаво и по-усмихнато, и единствено бюлетина 43 може да го постигне“, увери кандидатът за кмет Владимир Елезов.

"Нека на 23 октомври победим страха, платения вот и манипулациите и Благоевград да се поздрави с едно достойно управление, но това зависи и от вас и вашите близки“, призоваха претендентите за общински съветници от листата на ЕКИП.

Предизборната кампания на Владимир Елезов ще бъде закрита на 20 октомври с концерт на "Emotions Band", Група Петте сезона и специалното участие на Стефан Диомов. Началният час е 19.00 в зала „Яворов“.