ЧЕЗ със съболезнования за ударения от ток ученик
ЧЕЗ със съболезнования за ударения от ток ученик / снимка: Община Хаджидимово

ЧЕЗ ще окаже пълно съдействие на разследващите органи за изясняване на причините за фаталния инцидент. Това се посочва в изявление на енергийната компания.

„Потресени сме от голямата трагедия в село Копривлен, която отне живота на невръстния Ангел Капсъзов", се посочва в изявлението. От ЧЕЗ изказват най-искрени съболезнования на неговото семейство и близките му. От компанията са разговаряли с
кмета на селото Иван Динчев и са го помолили да предаде на семейството на загиналото дете тяхната съпричастност. Компанията ще окаже и нужната финансова подкрепа на общината и семейството.

Извършва се оглед на мястото на инцидента и компетентните органи вземат веществени доказателства. „Надявам се да узнаем истината в най-кратки срокове", се посочено в изявлението.

От ЧЕЗ се обръщат към клиентите си да бъдат бдителни и при забелязани нередности по съоръженията от мрежата да подават незабавно сигнали на денонощната информационна линия 0700 10 010, имейл адрес zaklienta@cez.bg, в центровете за обслужване на клиенти, на тел. 112 или при кметствата на общините.