40 участници в кръгла маса на тема „Взаимовръзка между местната власт и бизнеса”
40 участници в кръгла маса на тема „Взаимовръзка между местната власт и бизнеса” / netinfo
Участие в кръгла маса на тема ”Взаимовръзка между местната власт и бизнеса”, която се проведе в град Воскресенск, Русия, взе българската делегация под ръководството на кмета на община Сандански Андон Тотев, съобщиха от общината.

Срещата е по повод официалната визита по повод 70-годишния юбилей на побратимения със Сандански Воскресенск.

40 души, както и делегации от Германия, Украйна и Беларус, взеха участие в тематата за обединяване на услията на местната власт, бизнеса и консултанстските съобщества в интерес на формиране и реализаця на приоритетни проекти за развитие на града и региона в съответните общини.

Лектори са представители на търговско промишлената палата в град Воскресенск в лицето на Фукс Виктор Авнерович, генералния директор на един от водещите заводи там “Техелектро “ Павлычев Юрий Иванович, от Германия Ханс Вилли, директор на завод “Ерисманн”.

Германия направи конкретно предложение към кмета Тотев за подписване на двустранни договори за сът рудничество в областта на икономиката и туризма.”След обмисляне на предложението ще вземем решение по конкретното предложение”, уточни зам.-кметът Васил Бабалев, който бе член в официалната делегация в Русия.