Новият брой на .net е на пазара с още по-интересни предложения
Новият брой на .net е на пазара с още по-интересни предложения / netinfo
На пазара р 179 брой на списание .net, в който могат да се открият интересни статии, интервюта с познати и не толкова познати лица от уеб пространството, полезни уроци за CSS, Flash, графичен дизайн, РНР.

Сред другите полезни неща, които могат да послужат в този брой на читателите са:

Проблемът с IT кадрите – ІІ част; Превключете към най-новите стилове; Как да поддържате уеб общността си щастлива; Съвети за създаване на идеален електронен бюлетин, както и мненията по актуални въпроси на родни и външни експерти в уеб пространството, специализирани анализи и съвети.

Отново Media Guide – приложение с актуални данни от водещите онлайн пийпълметрични системи Нилсен Онлайн и Гемиус, представяне на интересни формати за рекламни публикации в интернет, аналитична и практическа информация.

Проблемът с IT кадрите – ІІ част. Кратко обобщение на ситуацията и анкета с гледната точка на IT служителите по три важни въпроса.

Превключете към най-новите стилове. Патрик Макнийл разкрива най-новите тенденции в света на уеб дизайна.

Как се създава идеален бюлетин. Пол Уайът съветва как да направите e-mail маркетинг кампания, която наистина върши работа.

Как да поддържаме Web 2.0 общността си щастлива. Дерек Повазек обяснява как да се справим с пакостливите членове на онлайн общността.

Михаил Клисарски, Йордан Попов и Никола Тодоров споделиха с нас интересни мисли и факти около създаването на сайта на радио Z-Rock.

Media Guide приложение с актуални данни от водещите онлайн пийпълметрични системи Нилсен Онлайн и Гемиус.

Могат да се открият и най-новите уеб сайтове от най-добрите дизайнери, които сайтове със провокират творческия нюх.

Източник: www.netmag-bg.com