Херцогиня Меган
Херцогиня Меган / Guliver/Getty Images
Скъпото бебешко парти, което съпругата на принц Хари Меган Маркъл организира с приятелки в Ню Йорк, шокира британците, пише Франс прес.
 
Поданиците на кралица Елизабет Втора доста остро реагираха на големите разходи, направени за тържеството от херцогинята на Съсекс, въпреки че парите не бяха взети от техния джоб.

Предрекоха пола на бебето на Меган Маркъл и принц Хари (СНИМКИ)

 
Нощувката в луксозният апартамент на хотел "Марк", където беше настанена кралската особа, струва 75 хиляди долара, изтъква британската преса. А бременната в седми месец Меган Маркъл си тръгна за Обединеното Кралство с частен самолет, въпреки че на думи поддържа екологичните каузи.
 
„Можеш ли да се правиш пред хората на филантроп, а в личния си живот да се изживяваш като римска императрица“, си задаваше въпроса в. „Дейли мейл“ и се питаше какво ли мисли Елизабет Втора по въпроса за екстравагантния воаяж на Меган.

Звездно бебешко парти за херцогиня Меган в Ню Йорк (СНИМКИ)
 
Дори някои заклети фенове на бившата американска актриса Маркъл възнегодуваха заради поведението й.
 
„Не можеш да се правиш, че си част от обикновените хора и споделяш проблемите им, а в следващия миг да заминеш за разсипническо бебешко парти на другия край на света. Няма как да не понесеш критики за това“, написа потребителка в сайт за бъдещи майки. Друга изрази мнението, че парите са си нейни, но херцогинята е редно да ги харчи по-дискретно.

Различната херцогиня: Меган отново изненада всички с избора си на рокля (СНИМКИ)
 
Консервативният всекидневник „Таймс“ застана донякъде на страната на Маркъл, като изтъкна, че вълната от възмущение по неин адрес може би се дължи на културно недоразумение.
 
За някои британци самото понятие за бебешко парти се счита за американска приумица и едно такова пищно тържество е неприемливо за тях“, пише изданието.
БТА