Роналдиньо скърби безутешно за починалата си майка
Роналдиньо скърби безутешно за починалата си майка / Gulliver/Getty Images
Бившата звезда на Барса Роналдиньо преминава през много труден период след тежкия удар, който получи преди малко повече от три седмици, пише „Ас“. Този уикенд се навършва месец от смъртта на майка му Мигелина Елой Асис дос Сантос, чиято любов и подкрепа той чувстваше неизменно през цялата си кариера. Тя си отиде на 71-годишна възраст, опитвайки се да се възстанови от последиците от COVID-19, с който бе диагностицирана през декември.
 


Вечно усмихнатият Роналдиньо е емоционално съсипан, а негов близък човек довери, че носителят на Златната топка дави мъката си в алкохол. "Всеки ден Роналдиньо започва от сутринта да пие водка, уиски, джин, и така до следващата сутрин“, разкрива предпочелият анонимност източник пред „Lance”.

Той добавя, че близките на Рони са забелязали, че след смъртта на майка му той пие много повече.

Роналдиньо реши да се установи в Порто Алегре след правните проблеми и ареста с брат му в Парагвай за фалшифициране на документи, но не всички, които се обръщат към него, го правят с обич към него.

„Има огромно сърце и се опитва да бъде щедър с приятелите си, но не всички от тях са истински и не виждат, че той си нанася голяма вреда“, разказва още анонимният източник.

Звездата не спира да публикува съобщения за любов и привързаност към майка си чрез социалните мрежи: „Липсва ми тази усмивка и прегръдка“, написа той само преди няколко дни. "Майка ми беше вдъхновение за сила и радост за всички, които я познаваха, и ще продължи завинаги да дарява светлина в живота ни. Със силата, на която ни научи, ще продължим пътуването си", публикува той.

Именно Роналдиньо съобщи чрез социалните мрежи за заразяването на майка му през декември. „Скъпи приятели, майка ми е с COVID и ние се борим за бързото й възстановяване. Тя е в център за интензивно лечение, в който получава всички грижи. Оценявам всички молитви, положителните енергии и привързаността. Бъди силна, майко", написа той.

Състоянието на майка му обаче се влоши през февруари и тя почина в реанимацията.

Превод и редакция: DarikNews