/ БТА
Предизборният щаб на американския президент Джо Байдън обяви, че кампанията му е набрала 14 милиона долара от дарения в деня на първите телевизионни дебати с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

Байдън срещу Тръмп: Топ 5 на най-култовите моменти от дебата

В същото време колебливото представяне на Байдън е повдигнало въпроса дали той ще остане кандидат на Демократическата партия срещу републиканеца Тръмп за изборите през ноември, посочва агенцията.

"Не ходя толкова лесно, колкото преди, не говоря толкова гладко, колкото преди, не дебатирам толкова добре, колкото преди, но знам как да казвам истината".

Това заяви президентът на САЩ Джо Байдън, след като вчера участва в дебат със своя републикански съперник Доналд Тръмп, предаде АФП.

"Различавам доброто от злото. Знам как да върша тази работа. Знам как да свърша нещата. Знам, както знаят милиони американци, че когато те повалят, трябва да се изправиш", каза Байдън на митинг в Северна Каролина.

От щаба на Байдън съобщиха, че времето между 23:00 ч. и полунощ снощи, един час след края на телевизионните дебати в студиото на Си Ен Ен в Атланта, щата Джорджия, е било часът с най-много приходи от дарения от началото на кампанията на сегашния президент през април тази година.

Руският президент не е ставал посред нощ, за да гледа дебата между Байдън и Тръмп

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БТА/БГНЕС