/ iStock/Getty Images
Племенницата на Осама Бин Ладен твърди, че Америка е под заплаха от друга атака, вдъхновена от 11 септември, ако Джо Байдън бъде избран за президент и че само Доналд Тръмп може да я предотврати, съобщи „Индипендънт“.

В Ню Йорк откриват изложба, посветена на преследването на Осама бин Ладен

„ИДИЛ се размножи при администрацията на Обама/Байдън, което доведе до тяхното пристигане в Европа. Тръмп показа, че защитава Америка и нас от продължаващите външни заплахи, като унищожи терористите в основата им и преди те да получат шанс да нанесат удари“, заяви Нур бин Ладин, 33-годишна, пред „Ню Йорк пост“ в първото си интервю.

Нейното семейство използва името „Ладин“ вместо „Ладен“, подобно на това, което е използвал нейният скандален чичо, според изданието. Г-жа Бин Ладин, която живее в Швейцария, заяви, че винаги е била „американка по душа“ и ще подкрепи г-н Тръмп на президентските избори през 2020 г.

В интервюто тя нарече предстоящите избори най-важните за това поколение. „Подкрепям президента Тръмп, откакто той обяви, че ще се кандидатира в ранните дни на 2015 г. Наблюдавам го отдалеч и се възхищавам от решителността на този човек“, каза тя. "Той трябва да бъде преизбран...Това е жизненоважно за бъдещето не само на Америка, но и на западната цивилизация като цяло".

САЩ: Синът на Осама бин Ладен е мъртъв

„Погледнете всички терористични атаки, които се случиха в Европа през последните 19 години. Те ни разтърсиха до основи.
..Радикалният ислям напълно проникна в обществото ни “, добави г-жа бин Ладин. „В САЩ е много притеснително, че левицата се е причислила напълно към хората, които споделят тази идеология".

Г-жа бин Ладин е откровен поддръжник на Тръмп, по времето, когато президентът е изправен пред критики от европейските страни. В Швейцария, където живее Бин Ладин, Тръмп има само 18% рейтинг на одобрение, според анкета на „Галъп“ за 2018 г.

Но това не пречи на Бин Ладин да носи често шапката си „Направи Америка велика отново“. Тя също така каза за изданието, че се информира от консервативно ориентирани медии. 
БГНЕС