Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори си взеха почивка и от средата на октомври прекарват време отделно един от друг. Това съобщава The US Sun, позовавайки се на източник, близък до двойката.

Според вътрешния човек това решение е повлияно от скорошната намеса на приятели и роднини на Бианка. „Семейството й никога не се е смятало за фенове на Кание. Близките й се чудеха дали е взела правилното решение, като се е омъжила за него. Той е много труден за общуване както в работа, така и в ежедневието, а Бианка беше един от най-търпеливите хора, с които си е имал работа. Тя се посвети изцяло на него“, каза събеседникът на изданието. Той добави, че макар рапърът да е „много по-щастлив и съсредоточен с Бианка“, връзката с него „се отразила много върху нея“, защото всички активно изразяват мнението си по този въпрос.
 


Вътрешният човек също така отбеляза, че Уест сега е фокусиран върху създаването на нова музика в Саудитска Арабия с певеца и продуцента Ty Dollar $ign. Така че не е много притеснен за брака си. „Може би Ченсори ще се събере отново с него, когато албумът му излезе, но мисля, че е ясно, че семейството и приятелите й се надяват на друг резултат“, каза информаторът. Той добави, че основната грижа на Уест в момента е за „търси начин да продължи напред, след като загуби много връзки поради антисемитските си изказвания миналата година“.
БГНЕС