/ Guliver/Getty Images
Принцесата на Монако Шарлен поднови публичните си изяви след дълго отсъствие. Тя се появи заедно със семейството си в събота на E-Prix в Монако.

Шарлен, заедно със съпруга си принц Албер и техните 7-годишни близнаци принц Жак и принцеса Габриела изгледаха автомобилното състезание, след което принцесата участва в награждаването.
 

принцеса Шарлен
Guliver/Getty Images

Местните медии отбелязват, че завръщането на Шарлен към обществените дейности е събитие, очаквано в княжеството в продължение на много, много месеци.

Липсваш ни, мамо: Монакската принцеса Шарлен отново я няма, децата й страдат

Облечена елегантно в скроен сив костюм, тя дебютира с нов имидж и с къса платинено руса прическа. Шарлен прекара по-голямата част от времето си, играейки с принцеса Габриела. Двойката майка-дъщеря не само връчи трофея за 2-ро място на Mitch Hunt на Jaguar, но и се прегърнаха по време на церемонията по награждаването.
 


Съпругата на принц Албер II се завърна в Монако през март след четиримесечен престой в швейцарска клиника, където се лекува от дълбоко емоционално и физическо изтощение. В началото на ноември тя доброволно постъпи на лечение в професионалното заведение. Тогава владетелят на Монако разсея всякакви съмнения, че причината за изчезването на принцесата е проблеми в брака им.

 Монакската принцеса Шарлен отмени обществените си ангажименти (СНИМКИ)

Шарлен се разболя, докато беше в Южна Африка миналия когато беше на планирано като кратко 10-дневно посещение в родната й страна. Усложненията от предишна УНГ инфекция обаче я задържа там за шест месеца. Поредица от болезнени коригиращи операции и последващ рецидив отложиха завръщането й в Монако до края на 2021 г.