/ Gulliver/Getty Images
Тайсън Фюри отвърна на Антъни Джошуа и предупреди, че „се интересува само от това да смаже физиономията му“, след като бе посъветван да се присъедини към промоутърската къща на своя сънародник и световен шампион в тежка категория.

Носителят на пояса на Световния боксов съвет (WBC) отговори на интервю, което Джошуа даде за британския Mail on Sunday. В интервюто, олимпийският шампион от 2012 предположи, че Фюри трябва да се присъедини към него и Еди Хърн, ако иска да бъде суперзвезда.

Фюри нокаутира Уайлдър и грабна световната титла

„Мисля, че Фюри трябва да дойде в Мачруум и 258 Мениджмънт, и да позволи на промоутърската къща да менажира кариерата му. Той е суперзвезда, може да стигне до абсолютния връх“, каза Джошуа. 32-годишният Фюри отвърна в типичния си стил в Туитър.

„Антъни Джошуа, замислял ли си се, че не се интересувам от това да бъда суперзвезда или известен. Аз съм борбен човек и искам само да ти смажа физиономията, ти запази звездния оттенък, аз ще остана себе си - идвам за теб, суперзвезда, тик-ток-тик-ток“.

Има принципна договорка Фюри и Джошуа да се бият на два пъти през 2021, ако британецът успее да защити титлата си срещу Кубрат Пулев на „Уембли“ в събота.

31-годишният Джошуа, който не се е бил в официален мач от победата си над Анди Руис-младши миналия декември, трябваше да се бие с Пулев по-рано тази година, преди сблъсъкът да бъде отложен заради пандемията от коронавирус. 
БГНЕС