Американците искат Мишел Обама да украси коледната им елха
Американците искат Мишел Обама да украси коледната им елха / снимка: Reuters

Американците биха поканили комедийната актриса Елън Де Дженерис на празнично парти, биха отишли на ваканция с Джордж Клуни и биха избрали първата дама Мишел Обама да украси коледната им елха, сочи американско изследване.

38% от американците са заявили, че искат първата дама да украси дома им за празниците, следвана от бившата кандидатка за вицепрезидент Сара Пейлн с 22%, сочи допитването на веригата магазини Хоумгуудс. След тях се нареждат създателят на "Плейбой" Хю Хефнър с 16%, актрисата Джоан Ривърс с 13% и певицата Лейди Гага с 11%. 39% от американците биха поканили Де Дженерис за гост на тяхно парти, следвана от актрисата Упи Голдбърг с 29%, телевизионната водеща Кели Рипа с 21% и Кати Лий Гифорд с 11%.

Колкото до ваканцията през празниците 43% от участниците заявили, че искат да прекарат един ден с Клуни във вилата му на брега на езерото Комо в Италия, допълва БГНЕС. 27% избрали имението на Опра Уинфри в Санта Барбара, 20% посочили френския замък на актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли, а 11% биха искали да прекарат ваканцията си в дома в Ню Йорк на рапъра Джей Зи и певицата Бионсе. Изследването е осъществено между 2 и 8 септември сред 1016 пълнолетни американци и е със статистическа грешка от плюс-минус 3,07 процентни пункта.