/ БГНЕС
Тригодишният син на канадския премиер Джъстин Трюдо Адриан привлече вниманието на журналистите и неочаквано се превърна в медийна звезда на срещата на върха на Г-20 в Хамбург, предаде ДПА.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА СЪПРУГИТЕ И СЪПРУЗИТЕ НА ЛИДЕРИТЕ ОТ Г-20 (СНИМКИ)

ТРЮДО
БГНЕС

Момченцето се появи с майка си Софи Грегоар по време на разходката с корабче в пристанището на северния германски град, организирана за "половинките" на лидерите на страните от Голямата двадесеторка, докато те дискутират световните проблеми.

ТРЮДО
БГНЕС

Малкият Адриан се нацупил, когато групата, ръководена от съпруга на германската канцлерка Ангела Меркел, Йоахим Зауер, тръгнала да слиза от плавателния съд при разходката по река Елба.

ТРЮДО
БГНЕС

В менюто на ресторанта, в който обядвали, имало рибни пръчици от треска, каквито децата на неговата възраст обикновено много обичат.

ТРЮДО
БГНЕС

Адриан плени местните хора още при пристигането си на хамбургското летище, докато го носеха засмян надолу по стълбата на самолета и когато разглеждаше букета от бели рози и червени гербери, поднесен на майка му.

ТРЮДО
БГНЕС

Появата му на политическо събитие на такова равнище накара някои анализатори да се питат дали не се създава канадска династия - бащата на Джъстин Трюдо, Пиер Трюдо, е бил два пъти министър-председател на страната.
БТА