Вуцов: Играчите пътуваха със самолета през първото полувреме
Вуцов: Играчите пътуваха със самолета през първото полувреме / netinfo
Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов заяви след равенството 1:1 с Ескишехирспор, че пред отбора има още много работа, но все пак положителното е, че тимът показва характер, хъс и желание за победа.

„Не добър мач за нас, особено първото полувреме. По една или друга причина съдиите закъсняха, което проточи загрявката. Но най-вече го отдавам на това, че проведохме 2-седмичен лагер, вече им дотежа на момчетата. Получихме много нелеп, направо смешен гол. Такъв можехме да получим и в началото на второто полувреме”, сподели наставникът на Левски.

„Положенията, които направи Ескишехирспор бяха изцяло наши - груби грешки, вратарски. През първото полувреме имаше много грешки, всеки втори-трети пас беше грешен. Бавно се действаше и мисля, че това не е нашият стил. Пак казвам, мисля, че днес нашите футболисти пътуваха в самолета по време на първото полувреме”, добави Вили Вуцов.

„Мисля, че благодарение на моята намеса на полувремето и тяхното чувство на отговорност се стигна дол гол, за да диктуваме играта. Включването на Веско Минев на левия фланг беше добро. Направихме един експеримент – Живко Миланов бе ляв бек. Малко по-живите действия на Ники Димитров и с доброто включване на Рашид Тиберканин направиха добри неща на скорост.”

„Стига сме били в контролите, за да не си помислим, че сме направили нещо голямо, защото сме далеч още от истината. Но съм доволен от това, че отборът започва да показва характер и хъс. Левски трябва да има дух, да търси победата на всяка цена”, завърши Вуцов.