Велизар: Сгрешихме, анцузите бяха изпрани с джобовете навън
Велизар: Сгрешихме, анцузите бяха изпрани с джобовете навън / netinfo
Един от лидерите на ЦСКА Велизар Димитров разкри подробности около импровизирания протест на „армейците” на тренировката в сряда. Отборът обърна джобовете си навън, в знак на недоволство заради неизплатени от ръководството премии и заплати.

„Премията за победата над Левски не е платена от 2 декември,” посочи конкретен случай националът. Той обаче призна, че играчите може би не са били напълно прави в действията си: „Принципно, всички допуснахме грешка. Може би трябваше да реагираме по друг начин. Но когато чашата прелее, е нормално. Разбрахме се с ръководството. Това няма да се повтори.” Относно онези, използващи скандала, за да се подиграват на ЦСКА, той добави: „Те нека се подиграват, ние ще си продължаваме с победите.”

Велизар дори успя да се пошегува със ситуацията. „За какво да ни наказва Александър Томов?! Домакинът е виновен, явно така е изпрал анцузите с джобовете навън…,” каза Димитров.

Велизар Димитров коментира и новият-стар национален селекционер Пламен Марков, но призна, че може да пропусне контролата със Северна Ирландия на 6 февруари.

„Пламен Марков се доказа, класирайки отбора а Европейско първенство. Нормално е да му се гласува доверие. Дано да имаме успех, всичко почва от начало. Има вероятност да пропусна приятелския мач на България със Северна Ирландия. Контузията ми не е нещо сериозно, но ми пречи да тренирам нормално, трябва да отшуми напълно. Не мога да кажа дали ще бъда във форма за мача,” заяви Велизар Димитров.