Тасевски: Договорът ми изтича, предстоят разговори с Левски
Тасевски: Договорът ми изтича, предстоят разговори с Левски / netinfo
Един от основните футболисти на Левски в последно време Дарко Тасевски призна в интервю за Гонг, че очаква скоро да стартира преговори между него и ръководството на клуба. Причина за това е фактът, че договорът на македонеца със „сините” изтича в края на настоящия шампионат.

„До края на договора ми остават още 7-8 месеца. Трябва да говоря с ръководството на Левски, за да видим какво ще правим оттук-нататък. От януари месец с мен ще може да преговаря всеки клуб. Има интерес към мен, за които ми е споделял моят мениджър. Както вие твърдите има нещо и от Русия, но не искам да мисля за тези неща. Първо трябва да говоря с ръководството на Левски. Не искам да говоря нищо предварително, първо трябва да разговарям с Левски”, отсече пред Гонг националът на Македония.

„Защо да не остана в Левски? Тук ми е хубаво, особено сега, когато играя редовно. Няма причина да не остана. Чувствам се добре, надявам се отборът да тръгне нагоре”, продължи по темата един от състоятелните футболисти на стадион „Георги Аспарухов”.

„Има първични разговори. Веднъж говорих с ръководството на Левски. Трябва пак да седнем и да говорим. Ще се срещнем по нататък”, допълни македонецът Тасевски.

Полузащитникът призна, че вече е възстановен от контузията, която получи по време на мача Исландия - Македония, завършил 1:0. Заради мускулния проблем и дългия път от Исландия Дарко пропусна мача на „сините” с Беласица.

„Предстоят ни четири много важни срещи за представянето ни в първенството. Ако ги спечелим, ще ни стане много по-лесно. Пресата ни атакува, защото не играем добре, но смятам, че е най-важно да печелим следващите мачове. Сливен е добър отбор. Играе силно в своите домакинства, но ако излезем и играем със самочувствието на Левски, не трябва да имаме проблеми”, категоричен бе Тасевски.

Халфът смята, че отборът на Левски не върви добре, заради младостта на повечето футболисти. В тази група Тасевски сложи и себе си. Според полузащитника от Македония победите могат да донесат необходимата увереност и самочувствие в „сините” редици.