Портсмут отряза Монако за Кранчар
Портсмут отряза Монако за Кранчар / netinfo

Мениджърът на Портсмут Хари Реднап отхвърли офератата на Монако от 12 млн. паунда за хърватски полузащитник Нико Кранчар.

23-годишният хърватин, един от най-обещаващите европейски плеймейкъри и с ключова роля за спечелената от Портсмут Купа на Англия през последния сезон, помогна на националния отбор на страната си да достигне четвъртфиналите на европейското първенство в Австрия и Швейцария през юни. Реднап няма намерение да продава един от най-ценните си футболисти, докато се подготвя да води Портсмут в турнира за Купата на УЕФА за първи път в историята на клуба.

"Монако се поинтересуваха от Нико и предложиха 12 млн. паунда за него. Ние не бихме искали да го продаваме, а и той не желаеше да си тръгне, така че това е краят на тази история. Няма незачитане, а и защо той би поискал да отиде където и да е? Тях ги гледат едва 6 000 души. Отивате там през уикенда и получавате незаменим опит, хората там не се интересуват от футбол. Те всички излизат в събота вечер и се обличат като за вечеря, а не като за гледане на футбол", заяви Реднап.