Пенант: Можем да се справим с Челси
Пенант: Можем да се справим с Челси / netinfo
Крилото на Ливърпул Джърмейн Пенант изрази увереност, че „червените” могат да се справят с тима на Челси и да се класират на финал в Шампионската лига за трети път в последните четири години.

Полуфиналният мач реванш е в сряда на стадион „Стамфорд Бридж” в Лондон. Първият двубой на „Анфийлд” завърши при резултат 1:1, а изравнителното попадение за възпитаниците на Аврам Гранд дойде в последните секунди на даденото от съдията продължение.

„Всичко което трябва да направим е да отбележим гол и да не допусне. Това ще е достатъчно, за да се класираме на финала. Ще бъде много трудно, но всички вярваме, че можем да го направим”, коментира Пенант, който бе най-добрия на терена в последния мач на Ливърпул срещу Бирмингам през уикенда.

Пенант допълни, че трудно ще попадне в стартовия състав за решителния сблъсък в сряда, въпреки доброто си представяне срещу Бирмингам в събота.

„Много трудно мениджърът ще ми гласува доверие, защото отборът се справя много добре. Трябва да изчакаме и ще видим, но дори и да съм на пейката няма да има проблем.Не се плаша от такива мачове. Който и да избере мениджъра ще бъде невероятен двубой”, каза още Пенант.