Окука: Ако някой трябва да се сърди на съдията, това сме ние
Окука: Ако някой трябва да се сърди на съдията, това сме ние / netinfo

Старши треньорът на Локомотив София Драгомир Окука заяви след равенството 1:1 с ЦСКА, че не знае дали действително съдията Христо Ристосков е бил заплашван на полувремето от фенове и хора от неговия клуб.

Наставникът остана доволен от играта на неговия тим, като сподели, че момчетата му са заслужавали да спечелят мача, заради показаното на терена. Окука обаче отбеляза, че Ристосков не е свирил дузпа за неговия тим при резултат 0:0.

„Може би най-важният момент в този мач бе при резултат 0:0, когато съдията не свири дузпа, а имаше и червен картон. Това можеше да реши мача. Но така е видял. През второто полувреме играта беше по-нервна, но тогава имахме повече ситуации, но и 1:1 ни устройва, защото играхме добре”, сподели Окука.

На въпрос, как ще коментира изявлението на Димитър Пенев, че Христосков е бил заплашван на почивката, треньорът каза: „Не знам нищо за това, но ако някой трябва да се сърди на съдиите – това смени ние, заради несвирената дузпа.”

„Публиката видя един добър мач с много темпо и много ритъм за България. Имахме един добър ЦСКА и един добър Локомотив. Това беше един от нашите най-добри мачове. Доволен съм, че играхме добре, но не съм доволен, че не победихме днес, защото имахме много добри положения и заслужавахме да вземе трите точки. ЦСКА игра добре и не е срамно да се вземе една точка срещу такъв отбор.”