Надъханият Роналдиньо: Прераждам се в Милан
Надъханият Роналдиньо: Прераждам се в Милан / netinfo
Роналдиньо е изключително надъхан за предстоящата Олимпиада в Пекин, където ще си партнира с новия си съотборник в Милан Алешандре Пато, като заяви: „Прераждам се при „росонерите.”

Бившата звезда на Барселона бе извън терените дълго време заради контузия, като дори се отпусна по отношение на килограмите, докато течеше трансферната сага по преминаването му в Италия.

„Прераждам се в Милан”, заяви „кариоката” пред „Gazzetta dello Sport”, от лагера на Бразилия в Сингапур преди Игрите.

„Подобрявам играта си всеки ден. Искам да благодаря на Карло Анчело и на клуба, че ми позволиха да участвам на Олимпийските игри, като това ще бъде и страхотна възможност за мен да се подготвя за сезона в Италия”, продължи Рони.

Докато беше все още футболист на Барселона, каталунците му бяха забранили да се състезава с националния отбор на Бразилия на предстоящия форум.

„Работя здраво, следвам индивидуална фитнес програма със специална диета, мисля, че съм много близо до това да си върна истинската форма”, продължи 28-годишният бразилец.

„На 7 август, когато ще направим дебюта си на Олимпиадата, ще бъдa в идеално състояние”, зарече се Роналдиньо.

„В националния отбор може да поискат от мен да играя нападател, рамо до рамо с Пато, което не би представлявало какъвто и да е проблем за мен, тъй като вече съм играл на този пост”, посочи „кариоката”.

„Ако Анчелоти поиска от мен същото, готов съм. Дали в халфовата линия, или в атака, аз ще дам най-доброто от себе си”, завърши състезателят на Милан.