Митал към Костадинов: Оправяйте се сами
Митал към Костадинов: Оправяйте се сами / netinfo
„Оправяйте се сами” – това е заявил собственикът Прамод Митал към спортно-техническия директор Емил Костадинов на въпрос „Какво става в ЦСКА?”, разкри самият Костадинов на пресконференцията със Стойчо Младенов след първата тренировка на отбора.

„В тежък период сме, но се надявам до десетина дни да имаме някаква яснота за бъдещето. Ще настояваме за нова, този път лична среща с Митал. Само той може да ни каже, какви са намеренията му към отбора”, каза Екзекутора на петлите.

„Работихме усърдно тези две седмици. Дори аз самият започнаха да разбирам от АД-та, финанси. Надявам се другата седмица Изпълкома да ни възстанови лиценза за участие в А група”, добави Костадинов.

Наставникът Стойчо Младенов заяви, че след разговор с Костадинов са уточнили най-близките приоритети пред отбора, а те са най-вече свързани със стабилизирането на „армейците”.

„Съзнавам, че в момента трябва да се продават футболисти, за да се закърпи бюджета и евентуално за в бъдеще можем да говорим за селекция и за нови попълнения”, каза Младенов, който потвърди плана за подготовка, включващ лагери в Боровец и Холандия.