Михайлов: Винаги съм мечтал за Фиорентина, цял ден бях с Бенитес
Михайлов: Винаги съм мечтал за Фиорентина, цял ден бях с Бенитес / netinfo
„Чувствам се много добре, много съм щастлив”, това заяви вратарят на Ливърпул Николай Михайлов специално за Гонг.

„Първо всичко беше подготвено за Фиорентина, но тогава изникна офертата от Ливърпул. Винаги съм мечтал да играя в Англия, особено в отбор като Ливърпул, затова и не мислех много. Веднага дойдох, подписах,а утре се прибирам, за да си празнувам рождения ден”.

„С Фиорентина проблеми няма да имам, защото нямам предварителен договор. Въпреки това се получава малко гадно, но няма как да подпиша с 3 отбора едновременно”.

„Аз чак сега разбрах, че ме следят от много време. Наблюдават ме от една година,

но като разбраха за интереса на Фиорентина изпратиха оферта, за да ме вземат”.

„С Рафаел Бенитес бяхме заедно цял ден на тренировъчната база. Каза ми да си празнувам рождения ден и ме чака понеделник или вторник да се присъединя към първия отбор”, допълни щастливият вратар. „Всичко е много добре, осигуряват ми всичко необходимо”.

Официалното ми представяне не е минало, защото утре ще представят другите нови играчи. Аз ще се срещна с журналистите, когато дойда другата седмица. Тогава ще разбера и с кой номер ще играя”.

„На първо време трябва да се установя и да се адаптирам. Хубавото е, че е в Англия и знам езика. Длъжен съм да се развивам, защото все още съм млад”.

„Левски е най-големият отбор в България. Сигурен съм, че някой ден пак ще пазя за

„сините”. Много съжалявам , че се разделихме по този начин с феновете”, завърши вече бившият вратар на Левски.