Марин Докузовски: Играхме по-освободено от Левски
Марин Докузовски: Играхме по-освободено от Левски / netinfo
Старши треньорът на Фершпед Работнички Марин Докузовски заяви след победата на Левски в среща от Балканската баскетболна лига, че неговият тим е играл по-освободено в този мач, тъй като са считали „сините” за фаворит.

„Левски беше фаворит, защото ние бяхме с шест играчи и нямахме какво да губим. Затова играхме по-свободно. Играхме много добре в нападение и защита”, бяха първите думи на бившия наставник на българския ЛукОйл Академик.

„Накрая мисля, че все пак всичко си дойде на мястото и смятам, че се справихме много добре през първата половина с нападението на Левски. Ние сме приятели с Папазов, така че няма никакво значение кой сме били. За мен е важно отборът да побеждава, защото търсим класиране”, добави Докузовски.

„Аз и като си тръгнах, казах, че тук ми е много приятно и се радвам, че видях много познати хора, с които съм бил 3 години тук.”

„Аз казах и преди мача, че Левски и фаворит. Ние имахме желание да бием днес и много играчи искаха да покажат, че могат да играят. Мисля, че Левски малко ни подцени”, завърши треньорът на Фершпед Работнички.