Мадански: Радвам се, че в отбора не се слуша чалга
Мадански: Радвам се, че в отбора не се слуша чалга / netinfo
Селекционерът на българския национален отбор за юноши 1989 година Михаил Мадански сподели за Гол линия, че е доволен от проведения лагер в Германия въпреки двете загуби и едно равенство в трите контроли на младите „лъвове”.

„Резултатите не са чак толкова важни, по-важен е ефектът от лагера, а такъв имаше. Играхме срещу силни противници, малко над нашето ниво, като цяло се представихме добре, успяхме да доизгладим някои неща, вече знаем на кой може и на кой не може да разчитаме”, започна той.

„За Норвегия ще пътуват 16-18 души, от сегашната група ще отпаднат някои, може да привлечем и нови, ще решим кой ще пътува за Норвегия в понеделник-вторник, на последния лагер в Правец.”

„Разбрах, че на мачовете ни е имало скаути на някои от големите отбори в Германия – на Байерн Мюнхен, на Волфсбург, на Шалке – които търсят млади таланти.”

„Доволен съм от поведението на отбора като цяло на и извън терена, започва да се чуства дух на национален тим, без клубни пристрастия. Но имаме доста работата, не бих казал, че имаме задоволителен отбор.”

Отборът на Исландия е пълна загадка за нас, на Норвегия имаме записи, ще ги гледаме в Правец.”

Гаджалов получи неприятна контузия, и се усети веднага неговата липса. Също имаме контузен централен нападател. Ситуацията ни е трудна. Ще отправя покана към Иса от Левски, надявам се, че оттам ще го пуснат, все пак става дума за официална квалификация.”

„Направи ми добро впечатление, че не се слуша чалга в отбора, някои момчета изглеждат все едно слушат такава музика, но всъщност не е така”, сподели още Мадански.