Люнгберг призна за скандал в съблекалнята на Швеция
Люнгберг призна за скандал в съблекалнята на Швеция / netinfo
Капитанът на шведския национален отбор по футбол Фреди Люнгберг призна, че е избухнал в съблекалнята, след поражението от Северна Ирландия в сряда в евроквалификация.

Скандинавците не успяха да продължат рекорда си от срещи без поражение, и загубиха лидерската позиция в Група F след мача на „Уиндзор Парк”.

Полузащитникът на „тре конур” Люнгберг призна, че е изразил бурно недоволството си върху своите съотборници, като е използвал доста груби изрази.

„Бях се побъркал, затова казах неща, които не трявбаше,” заяви той. ”Ласе (треньорът Ларс Лагербак) се постара да ме успокои.”

Люнгберг отказа да разкрие, какво точно е казал в съблекалнята, но сподели, че го е направил в бързината.

„Казах, каквото мислех и след това всички се успокоихме. Всички разбраха за какво става дума,” заяви халфът на Арсенал и добави:

„Не трябва да допускаме толкова лесни голове. Те не създадоха много положения, затова можем да виним само себе си. Говорихме преди мача, че не трябва да се оставяме те да ни налагат своята игра, но точно това се случи. Разбира се, че съм разочарован от загубата от Северна Ирландия. Няма значение каква маска си слагаш после.”

Още спортни новини в Gong.bg