Ловците на автографи всеки ден при ЦСКА
Ловците на автографи всеки ден при ЦСКА / netinfo
Играчите на ЦСКА определено не страдат от липсата на внимание от страна на ловци на автографи. При положение, че в цялата област тук в радиус от 50 километра, съвсем легално пребивават над 20 хиляди българи, то всеки ден част от тях присъстват на тренировъчните занимания на момчетата на Стойчо Младенов.

С треперещи от вълнение ръце те подават на своите идоли било то топки, било то книги и снимки, или направо фланелки за подпис или някакво пожелание. Българските „червени” фенове се ядосваха на преместването на мача срещу Унирея в понеделник, тъй като по това време на деня са били на работа, но въпреки това на стадиончето в Пего имаше мощна агитка от двайсетина „армейски” гласа.

За тяхно съжаление обаче, от лагера на ЦСКА не успяват да задоволят докрай отчаяните вопли и молби за клубни сувенири. Така остават само многобройните снимки за спомен и потупвания по рамената с пожелания за бъдещи успехи. Най-щастливи са малчуганите, а сред най-търсените за безценния подпис са Велизар Димитров, Валентин Илиев и Неи.

Пратеникът на Гонг също бе сред търсените за автографи, макар и в далеч по-скромен размер. Един от феновете демонстрира позвъняването на своя мобилен телефон, което представлява 20-секунден аудио запис на попадението на Вальо Илиев на „Анфийлд” при победата над Ливърпул.