Левски връща Борко Стойчев и колоси от Б група
Левски връща Борко Стойчев и колоси от Б група / netinfo
Новото спортно-техническо ръководство на Левски, водено от Велислав Вуцов, ще върне на „Герена” Джунейт Яшар, Борислав Стойчев и Мартин Димов.

Полузащитникът Яшар игра в школата на „сините”, а през този сезон защитава цветовете на Калиакра, където Велислав Вуцов беше треньор доскоро.

Преди това Яшар се подвизаваше в друг клуб от втора дивизия Чавдар Бяла Слатина.

Борислав Стойчев е най-познатото име за запалянковците на Левски. За последно централният бранител Стойчев игра със синята фланелка срещу Тампере на стадион „Васил Левски”. Стойчев в момента играе под наем във Видима Раковски, който отпадна от елита. Юношата на Хасково игра в известен период от време в младежкия национален отбор на България.

Велислав Вуцов ще привика за началото на подготовката и друг бранител Мартин Димов. Защитникът игра през последния сезон в Родопа Смолян, а иначе е юноша на „сините” от София. Мартин Димов има записани мачове за младежкия национален тим.

„Тези футболисти ще започнат с нас. По време на подготовката ще видим в какво моментно състояние са. Те вече са понатрупали стаж от 80-100 мача в други клубове. Нито са престарели, нито са изпуснати”, отбеляза на днешната си пресконференция Велислав Вуцов.