Канатларовски: Трябват ни футболисти в трите линии
Канатларовски: Трябват ни футболисти в трите линии / netinfo
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски заяви за Гонг, че на „черно-белите” са нужни футболисти и в трите линии. „Трябват ни защитник, плеймейкър и голмайстор. След десетина дни се очакват и първите трансфери на играчи в отбора. Всекидневно коментираме с президента Галя Топалова и имам уверението, че ще се намерят футболистите, които ни трябват. Нужни са ни играчи, които да направят разликата в отбора и да му осигурят една сигурна есен”, заяви Канатларовски.

Той добави, че е доволен от проведените тренировки след края на шампионата. „Имах възможност да видя всички футболисти, които са собственост на Локомотив и тези, които бяха дошли на проби”, допълни още специалистът.

Относно ситуацията около Красимир Димитров Канатларовски заяви, че един опитен футболист като него има място в клуба. „Трябва да се говори сериозно на тази тема. Ще се реши тази вечер или утре. Иначе има интерес към някои наши играчи. Моето желание е те да останат. Все пак ние от клуба сме отворени за разговори и няма да пречим на никой за неговото развитие”, каза още бившият национален селекционер на Македония.

Драган Канатларовски разкри, че има огромно желание да присъства на Европейското първенство. „Не съм пропуснал последните няколко големи форума. Искам да се запозная с новите тенденции и идеи на моите колеги”, допълни още Канатларовски.