Хасково си иска Борко Стойчев, Левски го пуска срещу Тампере
Хасково си иска Борко Стойчев, Левски го пуска срещу Тампере / gong.bg
Левски отряза Хасково в желанието на тима да си върне Борислав Стойчев. „Сините”, в лицето на старши треньора Станимир Стоилов, не са приели офертата на президента на Хасково Здравко Узунов.

Бранителят бе взет през 2005 година и оттогава не може да се наложи в отбора. Игра няколко минути в Гелзенкирхен срещу Шалке, в мач от четвъртфиналите на турнира за Купата на УЕФА, преди да получи тежка контузия. След това рядко влиза като титуляр.

С идването на Бензукан и Рабех, възможността Борко да се пребори за титулярно място намалява. Още повече, че Томашич е твърд титуляр, а Топузаков не е продаден.

От Хасково са изложили предложението - Левски да върне играча, който ще играе редовно и ако бъде продаден да има процент и за Левски.

Дали заради контузията на Томашич, невъзстановеният Топузаков или поради друга причина, но Станимир Стоилов категорично е отказал на Узунов да си върне Стойчев. Още повече, че има вариант младежкият национал да играе в срещата-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига.