Героги Пеев: Предстоят ми най-добрите години във футбола
Героги Пеев: Предстоят ми най-добрите години във футбола / netinfo

Представящият се отлично с фланелката на руския Амкар Перм Георги Пеев заяви в интервю за предаването Гол линия на Дарик, че все още не мисли за прекратяване на своята кариера и искрено се надява, че най-добрите му години във футбола предстоят.

 

„Изобщо не мисля за край на кариерата си. Да, вече му се вижда края така да се каже. Все пак не е като преди пет години, но все пак аз още нямам 30 години и не мисля за завършване на кариерата си. Бях чел едно интервю на великия Зинедин Зидан, който казва, че след 29 години започват най-добрите му години във футбола. Много се надявам и с мен да се получи така”, коментира Пеев.

 

„Моите лични амбиции са да се представям на ниво в настоящия си тим Амкар, а не в един мач с много добро представяне, а в следващия с нестабилна игра. Радвам се, че феновете на отбора тази година ме оцениха така добре, но имам и по-големи амбиции от тази награда”, допълни халфът.

 

„Старая се от мач на мач да играя все по добре, а трансферите ще дойдат от самосебе си, но в момента не мисля за трансфер. В главата ми е само следващия мач. Нееднократно съм повтарял още от пристигането ми в отбора, колко важна бе помощта на другите българи в Амкар Захари Сираков и Мартин Кушев. Те се постараха да се адаптирам възможно най-бързо. Радвам се, че когато дойдох бяха тук.”

 

„Спокоен съм тук и съм доволен от всичко около мен. Не мога да посъветвам някой друг български футболист да дойде тук, той сам ще си прецени, но след като съм тук и не се оплаквам, значи всичко ме устройва. Да, няма ги мачовете от шампионската лига, но близо сме. Може и до там да се стигне.”

 

„Доколкото разбрах хора от Амкар са били в България на дербито Левски – ЦСКА, но за съжаление не са останали впечатлени от изявите на футболистите в този мач, така че засега не знам да имат някакъв интерес. Имаха такъв към един-двама футболисти, но не знам какво стана. Това беше още преди една година. Става дума за защитник, който в последствие беше продаден в Англия”, завърши Гошо Пеев.

 

Чуйте обширното интервю с българския футболист в прикачения аудио файл!