Дунав заплаши Шанер Ремзи с дисциплинарно уволнение
Дунав заплаши Шанер Ремзи с дисциплинарно уволнение / netinfo

“Ако халфът Шанер Ремзи не започне подготовка с “Дунав”, или някой отбор не се яви да преговаря за неговото закупуване, футболистът ще бъде уволнен дисциплинарно. Това заяви вчера изпълнителният директор на русенския клуб Георги Пейчев.

Конфликът с Ремзи, който единствен от футболистите бе сред десетте най-добри спортисти на Русе, избухна още на първата тренировка на “Дунав” на 8 януари. Според Пейчев играчът е плучил двойно повишение на заплатата си и е сред най-добре заплатените в “Дунав”. “Ремзи има перфектен договор с нас до юни 2007, изплатени са му и всички дължими суми. Ако някой отбор иска да преговаря за негов трансфер, нека заповяда, бе категоричен Георги Пейчев. Според него чужд клуб мъти ума на футболиста. Шанер Ремзи бе върнат в големия футбол от “Дунав” след няколко годишен залез в отборче от Разградско.

Халфът бе и сред най-добрите играчи в русенския тим през последните две години. Сега обаче Ремзи поискал да бъде освободен от “Дунав”. “Левски” ни дава дългосрочно играчите, сега търсим усилено и нападатели, каза още Георги Пейчев.

Очаква се към “Дунав” да се присъедини и друг юноша на “сините” Четин Садула, който игра за последно в “Родопа”. Вратарят Цветомир Цанков поискал по-висока заплата, затова също ще бъде освебоден от “Дунав”. Преди няколко дни русенският клуб се раздели и с Ивайло Петев, Димитър Дамянов и Дамян Дамянов.