Димитър Пенев обвини националния отбор в некоректност
Димитър Пенев обвини националния отбор в некоректност / Снимка: Sofia Photo Agency
Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев обвини администратора на националния отбор в некоректност, по отношение на Кирил Котев, който по спешност бе повикан в състава на Пламен Марков.

Стратега дори е имал намерение да не пуска защитника, тъй като клубът не е бил уведомен за повиквателната, а се е контактувало директно с Котев.

„Администраторът на националния отбор не си върши работата, постъпиха много некоректно. Исках да спра Котев, но все пак това е чест за състезателя и реших да не му отнемам възможността”, заяви Пенев след контролата срещу втородивизионния Пирин Благоевград.

Треньорът на ЦСКА добави още, че е изключително доволен и се радва, че е имал възможност да работи с тримата играчи, за които мачът на стадион „Христо Ботев” бе бенефисен - Стойне Илиев, Костадин Герганчев и Стефан Гошев.

Димитър Пенев добави още, че е доволен от победата, както и от играта на момчетата си. „На някои футболисти им липсват мачове, затова направихме по-сгъстена програмата. Сега следващата ни контрола е със Славия, а другата седмица по всяка вероятност ще играем с Миньор Перник.”