Цяла България иска да вика срещу Финландия
Цяла България иска да вика срещу Финландия / netinfo
Заявки за билети пристигат в Двореца на културата и спорта от цялата страна за мачовете България – Финландия в събота и неделя от 17:30 часа.

Все още има от ценните хартийки, а желаещи групи от Стара Загора, Шумен, Русе и от други градове търсят различни начини да резервират места по трибуните на зала „Конгресна”.

Организаторите разсеяха слуховете и уточниха, че няма проблеми фалшиви билети и такива не са открити. Няма и постъпвали сигнали в полицията за подобни действия.

Търсеното е по-голямо в сравнение с минали години, а отсега се купуват и пропуски за следващия уикенд и сблъсъците България – САЩ, като за всички двубои домакините са предвидили множество награди за зрителите.

Волейболистите ни получиха почивка тази сутрин, но за сметка на това 12-те избраници на Мартин Стоев се изпотиха много в следобедното занимание.

Константинов, Казийски, Николов, Иванов, Салпаров, Жеков и компания наблегнаха главно на изпълнение на начален удар по време на тренировката, която продължи повече от 90 минути, след което залата ще бъде използвана и от финландците.

Сутринта сериозни и тежки физически упражнения имаше за играчите, които са извън 12-те – Христо Цветанов, Боян Йорданов, Красимир Гайдарски, Методи Ананиев и Иван Тасев.

Същите привечер направиха кросове на стадиона в Св. Константин и Елена и на морския бряг, след което завършиха с футбол под диктовката на кондиционния треньор Юлиян Карабидеров.

Любопитен е изборът при центровете за мачовете с Финландия – Евгени Иванов се завръща в игра пред варненска публика, шанс за изява получава и Теодор Богданов, а възможност за първи мач с националния екип тази година има Николай Николов, който се възстанови след проблем с ахилеса.