Челси дава по милион на месец на Кака
Челси дава по милион на месец на Кака / netinfo
От Челси са готови да предложат 1 милион лири на месец на Кака, за да го привлекат от Милан през лятото, информират медиите на Острова.

В момент, в който изглеждаше, че сагата около този трансфер е приключила, се появиха нова порция спекулации около бъдещето на набожния футболист.

Последните новини около сапунката бяха от преди седмица, когато стана ясно, че „сините” са предложили 100 милиона евро за бразилеца. На следващия ден вицепрезидентът на „росонерите” Адриано Галиани заяви, че е отхвърлил страхотно предложение за Кака, като обаче не пожела да разкрие за каква сума става дума, като добави, че „кариоката” не се продава.

След нова информация, че от Челси са готови да предложат 150 милиона евро за Кака, и нов отказ от страна на Галиани, като че ли всичко утихна на този футболен фронт.

Днес обаче „Observer” излезе с информацията, че от „Стамфорд Бридж” са готови да броят по 250 хиляди лири на седмица – или 1 милион на месец, в опит да си осигурят услугите му. Това би превърнало 26-годишния състезател в първия футболист в историята с подобна месечна заплата.

Източник близък до Кака е разкрил информацията пред изданието.