Чавдар: Пийнах 2-3 бири, но не бях пиян
Чавдар: Пийнах 2-3 бири, но не бях пиян / netinfo
Халфът на Хановер Чавдар Янков призна, че е изпил 2-3 бири преди да бъде спрян от немската полиция в близост до дома му в Германия. Националът каза, че е направил грешка, но отрече да е бил пиян.

„След мача с Аален за Купата на Германия с един приятел бяхме изпили по 2-3 бири. Реших да си оставя колата вкъщи, защото с няколко момчета от отбора се бяхме разбрали да излезем в града. Бях си поръчал такси, всичко се случи пред нас. Минах на червено, грешка. Полицаите ме спряха и ми направиха проба за алкохол. Показателите бяха над нормата, това е случката. Искам до уточня, че не съм бил пиян, както пише в българските сайтове. Не искам да се оправдавам, но след мача бях и изморен”, коментира ситуацията юношата на Славия.

Янков допълни, че както на него, така и на ръководството на Хановер не му е станало приятно след тази издънка на футболиста. „Не е хубаво такава личност, която хората познават, да се забърква в такъв скандал. Каквито и наказания да има от полицията или от ръководството на клуба, ще си ги понеса, защото така е правилно. Знам, че съм направил грешка и това ще ми е като обица на ухото”, сподели българският национал.

Чавдар Янков допълни, че не знае, какви точно ще са последиците за него, след този гаф, който допусна. „Когато човек прави грешки, трябва да си понася последствията”, промълви халфът.

„Никога не трябва да повтарям тази грешка. Виждаме, какви неща се случват по пътищата в България. Не съм бил в състояние, в което да причиня лошо на други хора. Няма значение, дали си футболист, обикновен човек или друг спортист. Винаги трябва да мислиш и за другите хора, около теб”, каза още Чавдар Янков.

„Направих грешка. Вече и една бира да изпия, няма да сядам зад волана”, категоричен бе забъркалият се в скандал български национал.