Благо: С Криводол направихме поредните цигании и простотии
Благо: С Криводол направихме поредните цигании и простотии / Снимки: Sofia Photo Agency
Асът на Славия Благой Георгиев смята, че „белите” футболисти са направили поредните „простотии и цигании”. Звездата на тима от Овча купел отбеляза, че е крайно разочарован от отпадането в мача за Купата на България с Ботев Криводол.

„Срещу Левски трябва да сме на хиляда процента готови. Знае се, че Левски и ЦСКА са най-големите отбори в България. Левски винаги е бил фаворит в мачовете срещу Славия. Ние все пак ще отидем на „Герена”, само за да търсим победата. Аз ако съм президент на Славия, ще бъда много по-суров. Имаме всички условия, а не правим нищо. Не съм се чувал с Венци Стефанов, но предполагам, че е много ядосан и бесен”, допълни националът на България.

„Ще изляза срещу Левски, въпреки че кракът все още ме боли. Един футболист се показва най-добре в дербито”, заяви още Благо Георгиев.

„Това с трактора е пълна простотия. Не съм си и помислял да дразня футболистите на Левски. Изобщо такова нещо не може да ми дойде на акъла. Не съм се качвал на трактор заради БАТЕ Борисов. Само болни мозъци могат да измислят такава глупост. Качихме се с Бербата, за да има шеги и закачки, да минава тренировката”, добави модната икона Благо Георгиев.

„Знам, че има интерес към мен от чужди клубове. Не искам да казвам имената, вървят и преговори. Няма значение дали ще е Италия или Германия. Зависи от клуба, който ме желае”, призна капитанът на „белите”.

„Говорих снощи с феновете ни, които не бяха доволни. Знаете, че те са малко, но пък много верни. Надявам се да не ги разочароваме повече”, отбеляза дългокосият полузащитник.

„Отново ще кажа, че връщането ми в България е една крачка назад. Славия е моят дом и никога не съм съжалявал, когато съм носил екипа на този клуб”, сподели още Георгиев.

„Младите играчи в Славия са с доста качества. Трябва много да се работи, не само за качествата им, а и за манталитета им. Не може да играят един мач, а после нищо. С един мач звезда не се става”, завърши интервюто си за Гонг българският Дел Пиеро.