Бенитес: Как да не съм разстроен?
Бенитес: Как да не съм разстроен? / netinfo
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че е разстроен от равенството 1:1 срещу Атлетико Мадрид в среща от груповата фаза на Шампионската лига, която се игран на „Висенте Калдерон”. Причината за това, е че гостите водеха до 83-та минута на мача, когато Сиамо измъкна точката.

„Контролирахме играта през първото полувреме и отчасти второто. Разстроен съм, защото можехме да решим всичко с този мач. Действахме добре и държахме контрола над играта до последната третина на двубоя, след това нещата се промениха, а трябваше просто да вкараме втори гол и да попречим на съперника да играе повече на контраатаки”, сподели наставникът.

„Имахме много положения в наказателното поле, както и около него, трябваше да се отнесем по-сериозно към тях. Това е положителен резултат – още една точка, и положението ни съвсем не е лошо. Но когато допуснеш гол в 83-та минута, как да не се разстроиш? С появата на Серхио Агуеро играта на съперника стана по-разнообразна.”

„Ако преди началото на груповия етап някой ми беше казал, че след три мача ще имаме 7 точки, щях да съм доволен. Но когато водиш до 83-та минута, смятам, че сме загубили две точки”, каза още по време на пресконференцията след двубоя с Атлетико Рафа Бенитес.