Баждеков: Вчера нашите футболисти си получиха заплатите
Баждеков: Вчера нашите футболисти си получиха заплатите / netinfo
Изпълнителният директор на Левски по финансовите въпроси Константин Баждеков призна в интервю за Гонг, че вчера футболистите на отбора са си получили полагаемите възнаграждения.

„Вчера нашите играчи си взеха заплатите. Към този момент всичко е платено на сто процента. За отбора на ЦСКА не ми се коментира. Не е добре това, което се случва в българския футбол. Нещата няма да вървят по най-добрия начин, докато няма по-различно отношение от страна на държавата”, заяви Константин Баждеков.

Финансовият директор на „сините” допълни, че на този етап няма развитие по въпросите свързани с Валери Домовчийски и Николай Димитров. В офиса на шампиона няма отговор от страна на английските Блекбълн и Арсенал, които оглеждат талантите.

„За момента няма нищо повече.Вчера се уточни, че с Блекбърн специално разговорите са на ниво президенти. На този етап не съм запознат с подробности. За Арсенал мисля, че може да се случи нещо до края на трансферния прозорец. Има още една седмица и лично аз се надявам да има развитие”, продължи Константин Баждеков.

Един от босовете на „Герена” допълни, че има отбори, които са варианти за Джаейоба. Нигериецът бе близо до трансфер в тим от Китай, но в момента тренира с Левски. Баждеков не скри, че за футболиста има предложения и от български клубове, но това ще стане в краен случай.

„Разбрахме се с Матераци /Симеон Иванов/ и ще подпишем, когато навърши 18 години. С Боян Табаков и баща му също сме говорили. Очаквам следващата седмица да разрешим и този въпрос”, отбеляза Баждеков.

„Много съм доволен, че продължихме сътрудничеството с М-тел. Предполагам, че и на най-голямата фирма в България се е отразило добре нашето партньорство. Ние благодарим за това доверие, което има между нас. Договорът е в същите параметри, като има някои промени в бонусите.Мисля, че има голяма възможност за увеличаване на взаимните ни отношения”, каза за Гонг един от изпълнителните директори на Левски.