Аврам Грант: Повече няма какво да направим
Аврам Грант: Повече няма какво да направим / netinfo
Мениджърът на Челси Аврам Грант сподели след победата с 2:0 над Манчестър Сити, че в този кръг неговият отбор се е справил по най-добрия възможен начин със съперника, а сега психологическото напрежение тегне над тима на Ман Юнайтед, който все още не е изиграл срещата си от 33-я кръг.

„Цял живот съм се опитвал да гоня титли, но и до този момент не мога да разбера коя ситуация е по-изгодна – да играеш пръв и след това да чакаш резултата на съперника в борбата за първото място или обратното. Дори психолозите не са на едно мнение по този въпрос”, сподели израелският специалист след победата над Манчестър Сити.

„Единственото, за което не са ти нужни доказателства е фактът, че ако печелиш е добре, а ако губиш е лошо. Ние постигнахме успех над Сити в този кръг и повече няма с какво да повлияем на развитието на събитията в този тур. Сега цялото психологическо напрежение е в Манчестър Юнайтед”, добави Грант.

Двубоят на „червените дяволи” от 33-я кръг на Премиършип е днес срещу тима на Мидълсбро.

Наставникът на Челси коментира и мача срещу „гражданите”: „Знаехме, че ще е труден мач, особено срещу отбор с мениджър като Свен, който е много умен. За щастие играхме добре и спечелихме.”