Ангелов: Предпочитам да ме псуват вместо да играем на празен стадион
Ангелов: Предпочитам да ме псуват вместо да играем на празен стадион / netinfo

Наставникът на Ботев Пловдив Костадин Ангелов изрази задоволство след категоричната победа на „канарчетата” с 5:0 над Беласица. Специалистът също изрази разочарованието си от факта, че срещата се игра пред празни трибуни, като дори допълни, че предпочита да бъде псуван от феновете, отколкото срещата да се играе без публика.

„При тази победа няма как да не съм доволен от играчите. Абсолютно себераздаване от тяхна страна. Добре контролирахме ситуацията на терена. Вижда се, че в отбора на Беласица има проблеми, но това не е наша работа. Гледал съм и знам, че могат да стоят и по-добре, но в крайна сметка зависи и от отбора, който играе срещу тях”, коментира Ангелов.

„Според мен отборът върви напред. Тази победа е едно от доказателствата за това. Отвратително е да водиш мач пред празни трибуни. Предпочитам да има хора и да ме псуват, отколкото да няма никой”, допълни специалистът.

Той не пожела да коментира твърденията, че срещата е била уредена: „Нещата извън играта на отбора не ме интересува, извън техническата част. Това какво се говори, въобще не е мой проблем.”