Сидеров: Автентичността на Атака получи оценката на България
Сидеров: Автентичността на Атака получи оценката на България / Снимки: Sofia Photo Agency
Сидеров: Автентичността на "Атака" получи оценката на България
20994
Сидеров: Автентичността на "Атака" получи оценката на България
  • Сидеров: Автентичността на "Атака" получи оценката на България

"Това бяха най-нечестните, най-манипулирани и най-купувани избори. Играхме срещу огромен ресурс, милиони, откраднат от българския народ", коментира лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и заяви, че това са най-добрите резултати за тях, сравнявайки вота през 2005 година, когато получиха 296 000 гласа, и евроизборите от 2007 година, когато получиха 308 000 гласа, със сегашния, когато очакват около 400 000 гласа. "Това означава плавно разширяване на вота за "Атака". Замисълът на кукловодите не успя да ни ерозира. В тази трудна и нечестна атмосфера утвърдихме позицията си на партия, която винаги е била и ще бъде коректив и стимул нещата в българската политика да са в национален интерес", каза още Сидеров.

"Автентичността и последователността на "Атака" получи оценката на България. Тепърва предстои трудното. Борисов го очакват трудни моменти като лидер на партия с най-много гласове и евентуално мандатоносител ще трябва да води национално отговорна политика, за което, ако не си подготвен, ще е трудно", коментира още Сидеров.

"Партии, които се поздравяват сега с успех, говорят с нашите лозунги, това значи, че тезите на българския национализъм се повтарят от доста политически сили, къде с по-фалшив глас, къде с наподобяващ нашата тоналност глас, но това е, защото тезите се приемат добре от хората", заяви лидерът на "Атака".

Той очерта редица важни въпроси за страната, които според партията трябва да влязат в програмата на новото управление: темите за социалната защита на българското население, въпросът за пенсионната система, за отпадането на новините на турски. „Ще следим с огромен интерес и внимание дали новото управление на България ще реши тези въпроси, както и въпросите за ревизия на редица сделки. Тази ревизия е възможна, тя е изпълнима и трябва да стане - БТК, БМФ, магистрала "Тракия". Това са гигантски сделки, които източиха капитала на България и сега изтичат навън. Редица национални предприятия бяха продадени за жълти стотинки", добави Сидеров. „Искаме новото управление на България да се заеме с господина преди мен, фъфлещият, който има нужда от субтитри, когато се появява по телевизиите, и да се разследват неговите сараи, имоти, яхти, летящи чинии, всички негови движими и недвижими имущества. (бел. ред. - Волен Сидеров започна пресконференцията си в НДК с извинение към всички хора, които гледат пресконференциите, тъй като е трябвало "да търпят пиянското фъфлене на лидера на ДПС Ахмед Доган. Това е позор за българската демокрация пиян човек да се яви на пресконференция", заяви Сидеров). Наглостта на този господин мина всякакви граници. Ще настояваме новото управление на България да разследва цялата престъпна клика на ДПС, която е свързана с турските служби, турската мафия, изсичането на българската гора, ограбването на България и турцизирането на България", добави той.

Сидеров Автентичността на "Атака" получи оценката на България
netinfo

"Новото управление на България трябва да разгледа цялата престъпна клика на ДПС, да въведе закон за българския език, да сложи преграда пред ислямизацията на България, за всичко това службите имат данни. Очакваме да няма само обещания, но и действия, да започне разследване на досегашното управление. Ако това не се случи, ще имаме отново случай на дълбоко разочарование и антинационална политика. Ние ще наблюдаваме внимателно това, ще изискваме това да се случи", коментира още Волен Сидеров.

"Като пуделчета за захарчета се подреждат останалите партии и застават на задни лапи за място в парламента, да ги покани Бойко Борисов. До момента не съм получавал покана от ГЕРБ, но това не означава, че искаме да участваме във властта на всяка цена, ние не сме пудел. "Атака" е принципна сила, която иска съблюдаване на българския национален интерес. Благодарен съм и съм изключително удовлетворен от тази устойчивост, която показа политическа партия "Атака". Тези истински български патриоти националисти. Трябва да се въоръжим с търпение, за да дочакаме възможността "Атака" да състави правителство", заяви Сидеров. Според него Турция е плащала за вота на ДПС извън границите на страната. Според него е извършено национално предателство в лицето на Ивайло Калфин. "Това беше национална предателска политика на този кабинет. Аз изразих своите надежди с голяма тревога, защото ние нямаме време за губене, нямаме време за явления на мачкане на нацията", категоричен бе Волен Сидеров.