/ Vivacom
Каналът, част от групата на SPI, предлага многообразие от най-успешните и награждавани турски сериали
От началото на февруари Vivacom започна излъчването на драматичния канал Dizi, който ще предложи както нови, така и познати заглавия на всички любители на турските сериали. С добавянето на този канал Vivacom прави още една стъпка към обогатяването на своето портфолио, с което цели да отговори на нуждите на всички свои клиенти.

Каналът вече e достъпен за всички любители на добре разказаните истории, в телевизионните платформи на оператора – IPTV, DTH и в EON пакетите FULL и PREMIUM напълно безплатно.

В Dizi зрителите ще могат да гледат над 800 часа годишно богата селекция от най-добрите турски телевизионни сериали, които ще са дублирани изцяло на български. А всеки ден от 20:00 часа нови епизоди ще очакват феновете на висококачествената турска продукция.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.