трудова борса
трудова борса / NOVA
На 13 септември в хотел „Форум“ Зонта клуб София организира среща между работодателски организации и потенциални кандидати за работа
Зонта клуб София, в изпълнение на проекта „ТРУДОВА БОРСА ЗА БЕЖАНЦИ ОТ УКРАЙНА И БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ“, организира еднодневна среща на работодателски организации с участници, които се нуждаят от професионална помощ за намиране на подходяща работа. 

Организаторите са помислили и за участниците от провинцията - като техните данни ще бъдат предоставени на работодатели, които да им предложат позиции.
За майките с деца, които желаят да присъстват на срещата, ще бъде осигурен детски кът, където екип ще се погрижи за децата им.
Пълната програма на събитието може да прочетете тук.

За организаторите

Зонта клуб София е част от „Ареа 05, Дистрикт 30, Зонта Интернешънъл” – международна женска организация, която има за цел да формира, изразява и защитава справедливостта и зачитането на човешките права; оказва помощ и партнира с всички държавни и обществени организации и физически лица, които работят за подобряване социалното, икономическото, политическото, здравното, професионалното и правно положение на жените, подпомагайки жертвите на всички видове насилие.