Кой е неочакваният участник в училищния конкурс за таланти вижте първо във Vbox7.com
В новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат!: Целувки по ноти“ желанието за победа в училищния конкурс за таланти превзема главните герои и ще ни покаже техните съвсем различни лица

В ожесточена битка влизат приятелката на Мишо, Ива, и Беатрис, която ще се яви на конкурса с обща песен с брата на Мишо – Дидо. Ще успее ли Мишо, който е част от журито в конкурса, да запази неутралитет?

Спортната злоба обзема героите, като не липсват удари под кръста, заядливи коментари, нови песни и хореографии в последния момент, които ще подложат на изпитание безпристрастното отношение на малкия гений Мишо. Войната за първото място в конкурса се премества и онлайн, когато запис от репетицията на Беатрис и Дидо попада в сайта за видео забавление Vbox7.com. Кой е пуснал случайно записът там ще стане ясно в епизода.

Изненади няма да липсват и в този епизод. В последния момент в конкурса се включва ново попълнение, което ще изненада всички и ще изправи на нокти участниците в оспорваната надпревара. Как ще реагират героите? Отговорът е във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.