/ Business Lady
Една от тях е Галина Димитрова - Мениджър „Човешки ресурси" в Нова Броудкастинг Груп
След изключително оспорвана процедура по номинация и селекция, международното жури на списание Business Lady, селектира 15 дами – лидери в Човешките ресурси. Една от отличените дами е Галина Димитрова – Мениджър „Човешки ресурси" в Нова Броудкастинг Груп.

Над 40 професионалисти подадоха документи за престижната класация. Кандидатурите им бяха оценявани по 5 основни критерии: ефективен мениджмънт в отрасъла, позитивен обществен имидж: персонален и на компанията; богат професионален опит в сектора; успешни управленски модели в областта на ЧР и добри практики през 2021; ноу-хау и иновации.

Дамите, избрани в топ 15, ще бъдат и част от онлайн конференцията: „Жените лидери в HR-а говорят LIVE“. Изданието ще събере най-добрите жени в HR-a в България. Те ще споделят опит и добри практики, с което да дадат насоки за изграждането на HR стратегията на всяка организация в следващите 5 години.

Галина Димитрова ще разкаже повече за процесите по създаване и имплементиране на мисия и система за оценка на представянето на служителите. По време на конференцията ще бъдат дискутирани още създаването на успешна стратегия за привличане и задържане на таланти в България, ключови допирни точки и как да създадем силна връзка между хората и компанията, как да разграничим нуждите на българския специалист и неговите очаквания, както и ефективни канали за комуникация на работодателската марка.

HR-конференцията, която ще се проведе на 24.02.2022 от 10:00 до 15:00 часа, ще се излъчва едновременно в трите канала на BUSINESS LADY:

https://www.linkedin.com/events/womenleadersinhrtalkslive6886976270245122048/about/

https://www.facebook.com/businesslady.eu https://www.youtube.com/channel/UCaTF5I3aL0w2MDmlxwvxYqg/videos