Живко и Велко в борба за вниманието на Бети, Стоян страда за Ванеса
Нови любовни драми ще разклатят привидно спокойния „Апартамент 404“. В новия епизод на уеб тийн сериала, Живко, Велко и Стоян отново ще се борят за сърцето на своите любими Бети и Ванеса. А това сериозно ще наруши баланса в квартирата.

С какво ще се сблъскат съквартирантите на бойното поле на любовта? Разберете в новия епизод на сериала

Велко
netinfo

Стоян изпада в поредната любовна криза, виждайки, че Ванеса е променила любовния си статус във Facebook на „сложно е“. Кошмарите в главата на Стоян започват, докато в сънищата на Велко, любовта му с Бети процъфтява. Но не така се оказва в действителност - докато Велко блажено спи и сънува розови сънища, съперникът му Живко упорито омайва Бети в хола на квартирата.

Бети и Живко
netinfo

Появата на Живко в квартирата и опитите му да спечели вниманието на Бети, ще вбесят Велко и той ще кръстоса шпаги с Живко. И точно когато спорът е на път да премине в истинска война, Стоян намира най-правилното решение за проблемите на всички, превъплъщавайки се в образа на мафиотски бос.

Дали съквартирантите ще възстановят отново мира и спокойствието в квартирата, разберете в новия епизод на „Апартамент 404“ първо във Vbox7.com

Следете „Апартамент 404“ във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за може да откриете във Facebook страницата на поредицата.