Наум Шопов ще бъде едно от новите лица и ключова фигура в лекарския екип на МБАЛ „Св. Кирил“ в третия сезон на „Откраднат живот: Възмездието“. По време на гостуване в "Здравей, България"  продуцентът Евтим Милошев представи сина на Христо Шопов и внук на Наум Шопов, обявявайки участието на първия истински лекар с главна роля в сериала.

„Изключително удоволствие за мен е, че Наум се присъедини към нашия екип. За първи път имаме актьор, който няма никакви проблеми с терминологията и спецификата на професията. Включи се в сериала именно заради медицинската тема“, разкри Евтим.

Първата сценична поява на Наум Шопов е едва на 7-годишна възраст в представление в Народния театър. Преди 5 години се изправя пред избора между лекарската професия и НАТФИЗ. „Решението за медицината взех в 11 клас, баща ми и дядо ми ме подкрепиха. Интересът ми в момента се насочва към кардио хирургията“, сподели Шопов-младши, допълвайки, че актьорското майсторство винаги го е съпътствало в живота.

Зрителите ще могат да гледат „Откраднат живот: Възмездието“ всяка вечер от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.  В новия сезон на най-успешния медицински сериал у нас зрителите ще споделят и историята на актрисата Луиза Григорова, която продуцентите наскоро анонсираха. В развитието на сюжета ще се включат и други звезди от българското кино и театрална сцена, които също ще изиграят роля в съдбите на любимите лекари. Медицинските казуси и социални теми отново ще бъдат отправна точка в решенията и моралните дилеми на героите.

Каква ще бъде първата поява на Наум Шопов и Луиза Григорова в „Откраднат живот: Възмездието“? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до петък в 20:00ч. в ефира на  NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY