Мирослава Иванова и Лора Крумова
Мирослава Иванова и Лора Крумова / NOVA
И този уикенд предаването „Събуди се“ с водещи Мира Иванова и Лора Крумова ще представи най-интересните събеседници по актуалните теми от седмицата.

В събота пред Ива Софиянска – Божкова в ексклузивно интервю застава финансистът благородник принц Кирил - синът на Симеон Сакскобургготски. За България с любов и как се живее с мисълта, че баща ти е цар.

В „Късите си разкази“ Мария Йотова разказва историята на едно момче, което попада в интернат, защото е крал пари от кафе машина - каква е реалността зад вратите на интерната и как продължава животът ти след това.

В предаването ще видите още певеца Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ - пред Мира Иванова те разказват за предстоящия си концерт, за любовта на публиката и емоциите на сцената.
И още в съботното издание на предаването с водещ Мира Иванова – горещата тема за източените данни на 50 млн. потребители на Фейсбук. Какво знае мрежата за нас и как да пазим личните си данни - очаквайте разговор с експерти в областта.

В неделя при Лора Крумова очаквайте интервю с вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова, която проговаря за първи път след внезапната смърт на съпруга си.

Миролюба Бенатова представя „Истории на съдебния медик – непогребаните българи и дупката в закона. Има ли решение?“.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо застава Георги Лозанов – бившият шеф на СЕМ и настоящ телевизионен водещ говори за бохемската си душа и артистичния си живот.

Зад кулисите на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот” е не по –малко интересно то от това, което виждат зрителите на екрана. Какво видя Краси Боев – гледайте в неделя.

Очаквайте най-актуалните лица и теми от седмицата в „Събуди се“ тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.