Игра на знаци
Игра на знаци / NOVA
Всяка неделя филмът по NOVA дава шанс на зрителите да спечелят таблет, играта стартира на 18 март в 20:00 ч. с екшъна „Пазители на Галактиката“
Тази неделя от 20:00 ч. с филма по NOVA стартира новата „Игра на знаци“, която ще даде възможност на зрителите всяка седмица през пролетния сезон да печелят по 1 таблет. За да се случи това, е необходимо филмовите ентусиасти да гледат внимателно вечерните ленти в последния ден на седмицата и да следят за три тайни знака - три думи.
 
След като видят всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, зрителите ще имат време до края на лентата да ги изпратят чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.
 
Играта на знаци ще започне с хитовия екшън „Пазители на Галактиката“ на 18 март, неделя, в 20:00 ч. по NOVA. Лентата е с две номинации „Оскар“ и включва звезден актьорски състав - Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Мики Рурк и още много други холивудски любимци.

Игра на знаци
NOVA

Филмът ще пренесе киноманите във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (в ролята на Прат) ще поведе новите си космически приятели в безразсъдна и смела битка срещу злото. Кой ще победи и кои ще бъдат тайните знаци във филма, не пропускайте да проследите в неделя от 20:00 ч. в ефира на NOVA.
 
Седмица по-късно, на 25 март, зрителите ще видят изкусителната Анджелина Джоли в премиерния „Господарка на злото“. Хитовата продукция ще отведе зрителите на приказно пътешествие с неразказаната история на Злодеида, която от красива и невинна млада жена, се превръща в емблематичен лош герой. Думите на екрана отново ще бъдат три, а всички, които ги познаят, трябва да ги изпратят като съобщение в официалната страница на NOVA преди финалните надписи.
 
Не пропускайте старта на „Игра на знаци“, както и звездните филмови ленти всяка неделя вечер от 20:00 ч. само в ефира на NOVA.  Включете се в надпреварата за таблет още тази седмица, като откриете и изпратите трите думи във филма „Пазители на Галактиката“.

Подробни правила на играта тук